90 dagen Fiancé Spoilers: Juliana Custodio & Michael Jessen Koppel Update!

90 Days Fiancé Spoilers vindt dat, nu dit seizoen van de show begint te sluiten, veel fans van de show nieuwsgierig zijn naar de koppels in de show en of ze nog bij elkaar zijn. We hebben geweldig nieuws over een aantal van de koppels en ze leven sinds ze de knoop hebben doorgehakt. Hopelijk is je favoriete koppel ook nog steeds samen!

90 dagen Fiancé Spoilers: Juliana en Michael

Fans vielen voor Juliana Custodio en Michael Jessen heel snel. Deze twee hebben nogal wat leeftijdsverschil, maar dat heeft hen er niet van weerhouden om van elkaar te houden, wat er ook gebeurt. Als wijnondernemer heeft Michael twee kinderen uit een eerder huwelijk. Juliana, een model uit Brazilië, ontmoette Michael op een jacht tijdens een feestje. Ze hebben het goed gedaan en zijn toen op grote afstand gaan daten. Ze waren kort daarna verloofd en hebben sindsdien niet meer teruggekeken.

90 dagen Fiancé Spoilers: Koppel Update

We zagen net de bruiloft van Michael en Juliana op 90 Day Fiance en het was prachtig en groots. Juliana zag er prachtig uit in haar prachtige jurk en de energie van de bruiloft was goddelijk. Er waren ongeveer 40 mensen aanwezig en Michael’s ex-vrouw, Sarah, die grote vrienden is geworden met Juliana, heeft de bruiloft officieel gevierd. Het paar heeft vrij stil gehouden op de sociale media vanwege de NDA’s die ze moeten ondertekenen, maar ze zijn de laatste tijd veel meer gaan posten. Michael en Juliana zijn nu erg actief op Instagram en Juliana heeft een foto van haar gepost met Michael, Tania Maduro en Syngin Colchester van 90 Day Fiancé. Het bijschrift zei gewoon: “Hou van deze mensen.” Het is duidelijk dat Michael en Juliana nog steeds getrouwd zijn en nog steeds genieten van de liefde en de gelukzaligheid die ze in het leven delen.

Lees ook: Het vinden van de juiste energieleverancier voor je bedrijf