Alles wat je moet weten over keratine behandelingen.

Haar is altijd al een onderwerp van jaloezie en bewondering geweest in de hele wereld. Het hebben van mooi haar is een zegen voor een paar gelukkigen. Terwijl de rest van ons elke dag met ons haar worstelt, lopen de uitverkorenen ongeschonden over de aarde, zwaaien met hun perfecte haar en maken ons groen van jaloezie. Dat gezegd hebbende, is het hoog tijd dat we iets doen aan ons lieftallige vogelnest, ook wel ons haar genoemd. Laten we voor een keer de huismiddeltjes weggooien en vertrouwen op de wetenschap.

Met verbazingwekkende ontwikkelingen in de schoonheidsindustrie kwam een andere revolutionaire procedure voor haar, de Tutanat Keratine Behandeling. Met een groot aantal successen en een enorme klantenkring heeft deze behandeling zich zeker een trouwe aanhang opgebouwd. Wilt u dit ook eens proberen? Lees verder om te weten waarom en hoe het uw haar kan transformeren in de zijdezachte waterval die u altijd al wilde.

Wat is Keratine?

Keratine is het belangrijkste eiwit dat van nature in ons haar aanwezig is. Het haar bevat niet alleen Keratine, het bestaat ook voor het grootste deel uit keratine-geassocieerde proteïnen. Het werkt als een extern beschermend en intern structureel eiwit om het haar te beschermen en gezond te houden. Door blootstelling aan externe factoren zoals de zon, vervuiling of chemicaliën, of veranderingen in uw levensstijl, raakt de keratine in het haar uitgeput. Dit verlies leidt tot droog, beschadigd en dof haar.

Wat doet een keratinebehandeling?

Tijdens een keratinebehandeling wordt keratine kunstmatig aan het haar toegevoegd om het er glad, glanzend en pluisvrij uit te laten zien, waardoor het zeer populair is bij vrouwen en mannen. Dergelijke behandelingen vullen de poreuze plekken in het haar op die door het verlies van keratine zijn ontstaan. Deze overdreven poreuze haren veroorzaken kroes, klitten en breken. Een keratinebehandeling is in principe de wederopbouw van het haar door het terugbrengen van de verloren gegane proteïne in je haarstrengen.

Wat kun je verwachten van een keratinebehandeling?

Deze behandeling resulteert in zijdezacht haar dat na enkele maanden geleidelijk aan vervaagt. Een keratine behandeling is in tegenstelling tot een straightening/rebonding proces. Uw haar zal niet volledig uitgevlakt zijn, zonder enig volume, noch zal het uw wortels laten groeien in krullen en uw uiteinden glad maken. Het ingrediënt Keratine is in principe als een supersterke diepe conditioner.

De resultaten van de behandeling variëren ook van persoon tot persoon. Het is in wezen het heropbouwen van die delen van het haar die beschadigd zijn. Glanzend, minder pluizig en gemakkelijk te beheren haar zijn enkele voordelen die u kunt verwachten na de behandeling. Iemand met extreem gekruld haar kan eindigen met minder gekruld en licht steil haar. Aan de andere kant zou iemand met golvend haar kunnen eindigen met steil en gepolijst haar. De effecten van de behandeling zullen voor iedereen anders zijn, dus wees niet teleurgesteld als je niet de stok steil haar krijgt waar je naar op zoek was. Een keratinebehandeling gaat meer over handelbaar, glad, pietluttig haar met een föhnwaardige salon en minder over steil, onnatuurlijk uitziend haar.

Lees ook: 3 Belangrijke voordelen van een Abonnementsmodel