Bloggen voor beginners: Hoe gebruik je Word Press?

Als het gaat om bloggen voor beginners, zijn er veel belangrijke keuzes die je moet maken voordat je begint. Want het onderhouden en updaten van blogs/artikelen is al erg moeilijk. Dus je moet een blogging platform vinden dat makkelijk te gebruiken en te onderhouden is.

Er zijn verschillende gratis & zelf gehoste blogging platforms waar je uit kunt kiezen. Wij raden je echter ten zeerste aan om Word  Press te gebruiken. Omdat het zo gemakkelijk is om een blog te starten met Word Press. Zelfs als je nog nooit eerder een web site hebt gemaakt, en totaal nieuw in de technische wereld, kun je nog steeds je eigen blog maken en onderhouden met Word Press.

Ontwerp & Aanpassingen

Wanneer je kiest voor Word Press om je blog site te maken, heb je ruime mogelijkheden om het ontwerp van je web site te kiezen. Er zijn honderden en duizenden Word Press web design’s die je kunt kopen of gratis downloaden om je blog site te maken. Want zelfs als je de beste kwaliteit content op je web site hebt, is het ontwerp van belang.

Hoe kies je een Word Press thema voor je blog?

  • Meer dan wat dan ook, moet je een responsieve ontwerp voor je web site. Je lezers moeten in staat zijn om foutloos te lezen, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken om toegang te krijgen tot uw site.
  • Kies een ontwerp dat zich richt op de inhoud. Het thema dat je gebruikt moet worden geleverd met voldoende aanpassingsopties om je site er uit te laten zien zoals jij dat wilt.
  • Het ontwerp moet je blog niche aanvullen. Maak een lijst van alle functies die je nodig hebt voor je site en vergelijk deze met de functies van je gekozen blog sjabloon.
  • Je Word Press blog thema moet veilig, SEO-vriendelijk en snel zijn.Al deze Word Press thema’s zijn gemakkelijk te gebruiken, zeer aanpasbaar en professioneel ontworpen om het bloggen voor beginners gemakkelijker te maken.

Lees ook: Voordelen van leren mobiele hoesjes