De beste Chiptuning bij Power-performance

Een chiptuning is een elektronisch apparaat dat de prestaties van uw auto (gewone auto of ander type voertuig) in vermogen, snelheid, koppel en verbruik wijzigt.

Redenen om chiptuning te overwegen

De belangrijkste reden waarom u een chiptuning in uw auto kunt installeren is dat u niet tevreden bent over veel factoren tijdens het dagelijks rijden:

– Langzaam inhalen met je zonnebril op
– Frequente versnellingsbakwisselingen
– Langzaam optrek
– Vermogensverlies tijdens het slepen of met de airconditioner aan.
– Turboverzwakking en vermogensleemtes
– Snelheidsvermindering in stijgende routes
– Hoge consumpties

Ondanks alles wat u moet afwegen tussen het gebruik van een chiptuning en een remapping, maar als u op zoek bent naar beheergemak en veelzijdigheid zult u moeten kiezen voor de eerste keuze.

Dieper op in

Concreet betekent dit dat de chiptuning de ECU van uw auto omzeilt, zodat u het gedrag van uw auto kunt aanpassen zonder de originele systemen in de auto te verstoren. Op deze manier kunt u in uw eigen tempo en binnen de tolerantiegrenzen van de motor direct naar de opbrengst gaan (de Power-Performance controle-eenheden zijn uitgerust met een SafeEngine systeem om de veiligheid van uw motor te garanderen).

In principe onderscheiden de chiptunings zich door de verschillende types motoren waarop ze geïnstalleerd moeten worden (bv. common rail diesel, enz…); Power-Performance is in feite een leider in het ontwerp, de productie en de verkoop van chiptuning voor common rail dieselmotoren.

De installatie van een chiptuning is zeer eenvoudig en daarmee is er alles wat u nodig heeft (handleiding voor uw auto, bevestigingskit, originele connectoren voor uw motor). In 20 minuten kunt u zelf het voordeel van dit apparaat testen. Je zal zeker niet teleurgesteld zijn.

Hoge kwaliteit

Er zijn veel verkopers op het web die producten aanbieden tegen onovertroffen prijzen ten koste van de productkwaliteit met het risico van schade aan de auto. Power-performance biedt alleen hoogwaardige service en producten.  Bij Power-performance hoef je je geen zorgen te maken, hier doen ze alles als professionals.