Hoe kies je de juiste diamond painting?

Nu je enthousiast bent over het schilderen van diamanten, is het tijd om aan de slag te gaan en je eerste te kopen. Bij het zoeken op het internet, zul je ontdekken in een haast dat er een heleboel keuzes die er zijn, en het kopen van iets door simpelweg te kijken naar de foto of het vinden van de minst dure, kan het land je iets dat geeft je een minder dan stellaire ervaring. Dus waar in de wereld begin je? Dit artikel is ontworpen om je te helpen je beslissing(en) om de juiste diamond painting voor je te kiezen in 3 eenvoudige stappen. Veel van deze beslissingen zullen worden genomen op basis van smaak.

Vind de juiste winkelier

Hoewel de lokale detailhandelaren in de VS nu beginnen met het dragen van diamantschilderijen, kopen veel van de doorgewinterde veteranen in plaats daarvan die van de overzeese online detailhandelaren. Dit omvat mij ook; ik koop waarschijnlijk 95% van de mijne op dezelfde manier. Meestal vind je een veel grotere verscheidenheid, met meer concurrerende prijzen.

Het lijkt misschien een beetje eng om iets uit een ander land te kopen in het begin, maar als je eenmaal een paar transacties onder je gordel hebt, zal het net als elke andere online aankoopervaring zijn. Na verloop van tijd zul je een groep verkopers hebben die je vertrouwt en waar je blij mee bent vanwege de goede service en kwaliteit die ze bieden. Zelfs als je besluit om deze kleine groep verkopers nooit te verlaten, dat is perfect oké.

Kies je ontwerp

Er is geen tekort aan ontwerpen om uit te kiezen, dus zoek iets dat bij jouw stijl past en je vreugde brengt. Vergeet niet dat dit een investering van je tijd en moeite is, dus als je het überhaupt kunt helpen, laat het dan tellen! Geloof me, het is zo’n geweldig gevoel om je project af te ronden en iedereen die je kent te laten zien. Niet alleen wil je dat ze denken dat het prachtig is, maar je moet dat ook denken. Ik bedoel, dat is de reden waarom je voor deze hobby hebt gekozen toch?

Enkele van de meer populaire ontwerpen zijn bloemen, landschappen, dieren, fantasie en zelfs vakantiepatronen. Met zoveel opties die er zijn, zou je geen probleem moeten hebben om iets te vinden dat bij jouw smaak past. Aan de buitenkant is er de kans dat dit gebeurt, veel bedrijven staan je toe om aangepaste ontwerpen te bestellen door simpelweg je eigen foto te uploaden.

Kies de grootte

Maten reeksen over het hele bord, en wordt over het algemeen gemeten in centimeters, maar af en toe vind je wat gemeten in inches van Amerikaanse bedrijven. De meningen over wat de juiste maat is, zullen uiteenlopen, en hier is de mijne. Kleinere schilderijen zijn een geweldig idee voor beginners, omdat het hen de mogelijkheid geeft om een proces te ontwikkelen van de inrichting en organisatie van een werkplek, tot het schilderen van het ritme, tot de voltooiing en de weergave.

Elke beslissing die je in dit proces neemt heeft voor- en nadelen. Hoewel een klein schilderij ideaal is voor beginners, is het beter om te kiezen voor een eenvoudig ontwerp. Als het ontwerp complexer is en er veel aan de hand is, kan het moeilijk zijn om het beeld van het voltooide project te zien als het op een te klein doek is gedaan voor het detail in de foto. Aan de andere kant kan het hebben van complexe ontwerp opties op grotere schilderijen erg leuk zijn, veel meer uitdaging bieden en echt veranderen in prachtige kunstwerken.

Lees ook: Een paar manieren om customer churn te verminderen